Madonna, Måns, Verka...alla är på plats

Det har väl knappast undgått någon att storstjärnan Madonna ska agera mellanakt i kvällens ESC-final. Sedan ett par dagar är hon på plats i Tel Aviv för de två låtar hon ska göra.

Den ena är helt ny och heter Future och görs tillsammans med en amerikansk rappare, Quavo. Andra låten är en riktig klassiker och megahit med 30 år på nacken. Vi talar om Like A Prayer.

Hur Madonna hamnade i Eurovision kan den som vill läsa mer om:

Madonna gäst i ESC-finalen

Men israelerna nöjer sig inte med det. Pausnumren är fler än så och på scenen kommer tidigare vinnare av tävlingen att showa. Det är Måns Zelmerlöw och Conchita samt två som bägge kommit på andra plats, Verka och Eleni. De ska sjunga varandras låtar.

𝅛𝅚 Conchita som vann för Österrike 2014 med Rise Like A Phoenix ska ta sig an Måns Heroes från ESC året efter.

𝅛𝅚 Måns i sin tur ska göra Fuego som Cyperns Eleni kom på 2:a plats med förra året.

𝅛𝅚 Eleni sjunger Verkas Dancing Lasha Tumbai, 2:a plats för Ukraina 2007.

𝅛𝅚 Till sist ska Verka framträda med Nettas vinnarlåt från i fjol, Toy. Efter det möter alla fyra upp med Gali Atari på scenen och stämmer upp i Hallelujah, det israeliska segerbidraget från ESC 1979 i Jerusalem.

I år är det för dig som tittar inte värt att gå ifrån och göra annat under pausunderhållningen. Ta det när någon av de mindre tilltalande tävlingslåtarna framförs. Får vi föreslå det slovenska sömnpillret i så fall!?!

Kommentarer