Strongt av John och kören på viktigt genrep

För att vara exakt så avslutade Azerbajdzjan som 18:e och sista land klockan 22:22 prick. Kvällens viktiga genrep där jurygrupperna röstar har precis ägt rum, i alla fall för dem som tävlar om en finalplats. Tyskland, Italien och Storbritannien tillkommer ju också.

Så vilka som på låtsas går vidare från semifinal 2 får vi veta först om en halvtimme ungefär. Det är i stort sett samma scenshow som i Mello i vintras. John Lundvik och The Mamas har bara gjort några ändringar, att numret är ljusare har vi redan berättat, men kören blir också synliga på scenen på ett annorlunda sätt än i festivalen.

"Don't fix what ain't broke" som en amerikan sa. Nä, varför fixa nåt som fungerar? Allt sedan första gången i deltävlingen i Lidköping har deras framträdande gått igenom rutan och skärmen. Så ännu mer i Tel Aviv och särskilt tydligt blir det när man jämför med många andra av de tävlande.

John och The Mamas bjuder på glädje och värme och gör Too Late For Love precis så som den är tänkt. Detta kan ju de 20 jurygrupperna som har möjlighet inte låta att bli att lägga poäng på - eller?! Vad tittarna anser är svårare att bedöma, men även därifrån borde det räcka till avancemang för Sverige. Det får vi besked om vid 23-tiden torsdag kväll.

Kommentarer