Sverige: Ljusare val av färger i Tel Aviv

Kören The Mamas har denna gången glitter och mönster i silver beströdda på sina byxklänningar. Det blir ett betydligt ljusare scennummer i ESC och inte lika mörkt som var fallet i Melodifestivalen i vintras. Det gäller också valet av färg på LED-skärmarna.Och på detta några sekunders längre klipp från Sveriges inledande repetitionsomgång:Det är ingen jättestor skillnad på hur det såg ut i Mellon, men den förändrade och ljusare färgsättningen får det hela att kännas fräscht på nytt. Annars är det mesta sig likt, John Lundvik har kvar sin svarta t-shirt på sig när han börjar solo. Ljuspanelen i guld har han precis som i Mello hängande över sig.

Sedan dyker tjejerna upp i en kaskad av effekter och en bakgrund som går i en ljusröd färgnyans. Detta har John och Mamas gjort tillsammans så många gånger så det sitter. Inövat och klart både röstmässigt och vad gäller scenshowen som sådan. Den är ju i år för att vara Sverige relativt sparsmakad jämfört med de senaste två årens Benjamin Ingrosso och Robin Bengtsson.

Det doftar professionalitet
Här är hela gänget samlat i förtältet vid arenan strax innan de ska upp på scenen.

ESCsverige är rätt säker på att Too Late For Love  kommer att gå vidare från semifinal 2 nästa vecka till finalen ett par dagar senare!

Framträdandet övertygar och har klass, det doftar professionalitet. Att låten dessutom är så pass tilltalande igenom alla sina tre minuter gör ju saken verkligen inte sämre.

Kommentarer