ESC 19: Populäraste låtarna att spela på

Oddsen ligger just nu still och kommer inte att röra på sig förrän repetitionerna startar i övermorgon i arenan i Tel Aviv. Men när det väl satsas är det låtarna från dessa fem länder som är allra populärast.

Så ser det alltså ut i detta nu före repeterandet kommit igång. Därefter kan vi förvänta oss en hel del förändringar från bettingfirmorna. Så brukar det se ut vid varje års Eurovision Song Contest.

Oddschecker.com har en avdelning som heter "Most Popular Bets" och det är därifrån denna fem i topplista är hämtad. Nederländerna är överlägset populärast att spela på och står för 16,5% av allt spelande. Tvåa är Island med 7,2% medan Portugal, Ryssland och Italien samtliga är trea med 6,2%.

Bland övriga som står för sammanlagt 57,7% är det ingen som individuellt har fler procentandelar än de fem nämnda länderna, i varje fall var det inte så vid vår avläsning 2 maj.

När det gäller vem som anses har störst chans att vinna har inga genomgripande förändringar skett sedan vi senast läste av ställningen i lördags. Sveriges bidrag är fortfarande det femte populäraste att vinna.

Läs också:

Vad säger oddsen 27/4?

Kommentarer