Han är #1 överallt

Spotify, Apple Music, Singellistan, Airplay Chart, DigiListan och Svensktoppen. John Lundviks Mellovinnare är nummer 1 överallt på de topplistor som finns i Sverige. Too Late For Love  närmar sig 7 miljoner streams sedan den släpptes.

När detta gick upp för John Lundvik själv skrev han på Instagram:

"Att få uppleva detta som artist och låtskrivare är helt obeskrivligt. ”Too Late For Love” är nu #1 på alla plattformar för musik i Sverige!!! ALLA❗️... 
Tack till er lyssnare och supporters som gör detta möjligt!" 

Det är bara att gratulera till framgångarna. Det är verkligen en riktig hit han har fått till. Den största för en Mellovinnare sedan Frans If I Were Sorry för tre år sedan. Låten låg 28 veckor på Svensktoppen mellan mars-september 2016 varav första plats var bästa placering. I fem veckor var bidraget etta på Sverigetopplistans singellista.

Varken Benjamin eller Robin nådde förstaplats
Etta låg Frans också flertalet av de 19 veckor den fanns på DigiListan. Någon förstaplats blev det dock aldrig för Mellosegrarna åren därefter. Robin Bengtsson lyckades inte 2017, det gjorde heller inte Benjamin Ingrosso förra året.

Benjamins Dance You Off  hamnade på 9:e plats som bäst på Svensktoppen, och låg 2:a som högst på DigiListan. Låten var aldrig 1:a på singellistan. Det var heller inte Robins I Can't Go On och på Svensktoppen och DigiListan var placeringarna 8 respektive 3 "all time high".

En riktig långkörare på topplistorna blev Måns Zelmerlöws ESC-vinnande Heroes. Etta flera av de 30 veckor den låg på Svensktoppen mellan mars-oktober 2015. Förhållandena var ungefär desamma under 26 veckor på DigiListan. Måns var singellistans nummer 1 i två veckor.

Som avslutning bjuds vi på en remix av Too Late For Love. En "At The Ibiza Beach Club Mix"


Kommentarer

Skicka en kommentar