Update: Mellosidor uppdaterade efter att årets upplaga avslutats

Samtliga våra specialsidor med Melodifestivals-tema och bidrag med kopplingar till ESC har försetts med färska uppgifter efter att 2019 års svenska uttagning tagit slut. Vad vi egentligen bara väntar på är att få ett definitivt slutresultat från SVT så det går att göra en topplista som omfattar alla 28 låtar.

Hittills har vi kunnat göra en topp 16, den inkluderar de tolv finalisterna och de fyra som nådde Andra Chansen. Placeringarna för resten räknar ESCsverige att få i veckan.

Självfallet tycker vi det är värt ett besök på följande uppdaterade sidor;

🔹  Mello ⇨

🔹  Final Melodifestivalen - resultat ⇨

🔹  9/3-2019 / Melodifestivalen 2019 ⇨

🔹  Sverige ⇨

🔹  Sverige i ESC ⇨

🔹  Fakta - databas alla 52 länder ⇨

Vi vill gärna passa på att tipsa om en nyligen publicerad artikel som vi tror ger mervärde åt den som är ute efter ännu fler nyheter som rör efterspelet till Mello 2019:

Tips, läs här!  Han har två låtar med i årets Eurovision

John Lundviks framförande av Too Late For Love  i lördagens final är nu officiell ESC-video för Sverige.

Det är den versionen som överlämnats till EBU och det arrangerande israeliska tv-bolaget IPBC (KAN). Andra länders tv-bolag som har för avsikt att visa 2019 års svenska Eurovision-bidrag inför tävlingarna i maj använder sig av Melodifestivalfinalens liveuppträdande.

Om det är aktuellt med någon ny musikvideo inspelad och producerad av skivbolaget och artistens team vet vi inget om. SVT-upptagningen från Friends Arena är som sagt den officiella och finns för dagen inbäddad i den här artikeln, i annat fall mer långsiktigt på vår sida Mello


Kommentarer