Textrader som taggar: "Här glider Kingen in" och "The Boy Can Dance"

2012 var ett osedvanligt starkt Melloår med många bra låtar. Så det var inte konstigt vi hamnade sju år tillbaka i tiden när det letades textrader som kan verka stärkande inför John Lundviks resa till Tel Aviv. Något som kan få honom extra taggad!

Man kan också se det som kampsånger, bra att kunna ta till inför kvalet i semifinalen eller finalen. För dit räknar vi ju självklart med att han tar sig. Och skulle det mot förmodan inte ske finns det en Mellolåt från 2012 för det också.

Dansa kan John Lundvik, därför är det väldigt passande att inleda med "The Boy Can Dance". Afro-Dite kom på 20:e plats med denna glada partylåt.


Årets rättmätiga kung är förstås John Lundvik. Vi lånar "Sean den första banan" med Sean Banan. Gick till Andra chansen och missade precis finalen med sin 11:e plats. 


Stöttar John gör vi i alla väder, oavsett vad som händer. Så då är det ett måste att skicka med "Don't Let Me Down". Duetten mellan Lotta Engberg & Christer Sjögren som nådde Andra chansen och slutade på 13:e plats.


Det finns låtar för alla tillfällen. Skulle det visa sig att det inte blir någon finalplats i årets ESC kan man alltid trösta sig med att "Allting blir bra igen". Sist i Mellon 2012 med OPA!


Kommentarer